Om Alt Opus & 59S Produkter

Alt Opus er de eneste 59S official distributør i Skandinavien.

Vi forhandler alle 59S Hjemme Serie.

UV refererer til ultraviolet lys produceret af solen.

UV-C-desinfektionsprincip:

UV-C: 100-285 nm, (UVC LED producerer UV-lys ved bølgelængde mellem 260-285 nm, der effektivt kan ødelægge DNA / RNA fra bakterier og bakterier)

UV-B: 285-315nm, proteinanalyse, lysterapi i medicin hovedsagelig

UV-A: 315-400nm, hærdning af polymerer og printerblæk

 

Hvad er 59S?

59S blev grundlagt i 2013 og kan nu prale af over 1.000 ansatte over hele verden.

59S Starter en ny æra af LED-sterilisering. Fokus på F&U og produktion af UV-C-LED'er - fra chip-FoU til UV LED-dioder, til UV-C-desinfektionsposer og kasser til UV-A-neglehærdeanordninger og mere.

Den globale leder inden for UV-C LED-desinfektion.
Den største producent af LED-desinficeringsprodukter i verden.

UV-C LED'er er nr. 1 inden for salg på markedet inden for desinfektion.
Den banebrydende virksomhed inden for UV-desinfektionsstave, -poser og -kasser, som giver en hurtig desinfektion, bærbar og miljøvenlig løsning, der drives af UVC LED-steriliseringsteknologi for at forbedre hygiejneniveauet i folks daglige liv.

Vores Koncept:

Gør desinfektion lige så let som at vaske hænder.
Alle vil gerne bruge, og mindre sygdom for alle.

 

Hvorfor 59S?

 

KVALITET: Vi er forpligtet til at skabe de bedste kvalitetsprodukter. På grund af produkternes særlige egenskaber er produktets virkninger usynlige for vores blotte øjne. Vi har brug for et mikroskop for at se de virkelige effekter. Derfor er vi nødt til at kontrollere og opgraderer kvaliteten og opnå både effektivitet og kvalitet så brugeren får et godt og sikkert produkte.

 


SIKKERHED:  Ultraviolet desinfektion er baseret på kraftig energi og kan skade kroppen. Eksponer IKKE øjne eller hud. Hvert af vores produkter er udstyret med sikkerhedsindstillinger. UV Håndholdt Sterilisator, der udsætter lyskilden kommer med briller og børnesikkerhedslåse. Produkter med lukket lyskilder slukker automatisk når de åbnes.


DESIGN: Hvert af vores produktdesign tager højde for effektivitet, æstetik og anvendelighed. 59S vandt verdens mest fremtrædende designinnovationspriser og indgav adskillige globale patenter.


PRIS: UV-C LED plejede at være en dyr teknologi, der kostede mere end deres vægt i guld. UV-C LED'er blev oprindeligt udviklet af Sensor Electronic Technology, Inc. i USA til at desinficere vand til astronauter. Omkostningerne ved hver diode var omkring US $ 1.400 / PCS på det tidspunkt. Så sent som i 2017 var prisen på hver diode stadig US $ 20 / PCS.

I dag, drevet af 59S 'innovative teknologi, bliver UV-C LED'er forbrugerprodukter og kommer ind i vores liv. 59S mål er at gøre produkter tilgængelige for den gennemsnitlige forbruger. 59S er at holde priserne lave og kvaliteten høj.